Advies gesprek

Ervaar de kracht van een sterk netwerk

Herken je dat?

Je bent druk met je onderneming, maar weet niet je je netwerk moet gaan uitbreiden. Je stelt het uit, waardoor kwalitatief goede contacten uitblijven.

En hoe zorg je ervoor dat je verbonden blijft met je netwerk in een tijd waarin we letterlijk afstand moeten houden van elkaar?

Ik help je om je te schitteren in netwerk. De diamant symboliseert de veelzijdigheid van de mens.

En die veelzijdigheid gaan we inzetten. We zorgen voor Netwerkactieplan, een eigen stijl van netwerken en een lijst vol met nieuwe kwalitatief goed contacten.

 

 

maak HIER direct een afspraak

Met een druk op de knop, kun je direct een afspraak maken in mijn digitale agenda. Je krijgt er vanzelf een bevestiging van in je mailbox. Met deze bevestiging kun je het ook in je eigen digitale agenda plaatsen!

“Ga niet voor de connectie, maar ga voor de relatie.”

Rand Fishkin

Wil je aan de slag, schrijf je dan in voor het gratis adviesgesprek en dan spreken we elkaar snel!

Ik heb zelf ervaren hoe krachtig een netwerk is. Als ik heel eerlijk ben vond ik de onbekende wereld van netwerken ook overweldigend.

  • Hoe start ik met netwerken?
  • Wat moet ik zeggen?
  • Wat trek ik aan naar een netwerk?
  • Hoe ga ik online aan de slag?
  • Hoe start ik een gesprek?
  • Wat heb ik aan netwerken als ik het helemaal niet leuk vindt?
  • Hoe bouw ik een netwerkrelatie op?

“Afwachten werkt niet!”

Ik ben Yvonne Kruizinga, en doe niets liever dan mensen met elkaar in contact brengen zodat er echte verbinding ontstaat. Ik help ondernemers hun netwerk kwalitatief uit te breiden, een plan op te zetten en te begeleiden bij de uitvoeren.

Als ik iets heb geleerd over netwerken dan is het wel dat afwachten niet voor je werkt.

Maar wat werkt dan wel? Dat gaan we samen bespreken in het gratis adviesgesprek, want leren netwerken is een traject op maat! Maak een afspraak in mijn agenda, dan kijk ik graag samen met je naar de mogelijkheden.