Gratis mindmap

Het geheim om snel je netwerk in beeld te brengen!

Geen reden meer om netwerken uit te stellen. Zorg dat je in deze tijden dichtbij je klant bent en dat netwerken onderdeel van je werk is. Zet de 1e stap en breng je netwerk in beeld met deze mindmap en ontdek nieuwe kansen!

Zoals je in mijn Interview Blog kunt lezen is netwerken iets wat je veel oplevert. Veel mensen vinden het spannend en stellen het uit. Herkenbaar uit mijn verleden, maar inmiddels is het duidelijk dat het voor een ieder te leren is.

In deze tijd is online en offline netwerken een noodzakelijke vaardigheid. Zet de 1e stap, door je netwerk in beeld te brengen en ga van daaruit verder. Je geeft aan wie je huidige contacten zijn, waar je een warme en koude relatie mee hebt en met wie je je netwerk kunt uitbreiden.

Wat leer je?

  1. Je ervaart hoe groot je netwerk is.
  2. Je leert, dat door je netwerk in beeld te brengen je overzicht creëert.
  3. Je ziet direct het verschil tussen warme, koude en potentiële relaties.
  4. Je ervaart, dat je bent begonnen en er geen weg terug is.

“Afwachten werkt niet, ga erop af en pak je kans!”

Yvonne Kruizinga

Geen reden meer voor uitstel, in een kwartier je netwerk in beeld!

3 Veelgehoorde excuses, die nu tot het verleden horen.

  1. Ik heb geen tijd!
  2. Ik heb weinig netwerk!
  3. Ik weet niet hoe te beginnen!

Dit is wat mijn klanten erover kunnen vertellen!

Over mij.

Ik ben Yvonne Kruizinga-Meier, en doe niets liever dan mensen met elkaar in contact brengen, zodat er echte verbinding ontstaat. Ik heb dit zelf moeten leren vanuit een werksituatie jaren geleden, maar als ik iets heb geleerd over netwerken dan is het wel dat afwachten niet voor je werkt.

Wat werkt dan wel? Ik ben ervan overtuigd, dat iedereen kan leren netwerken op een manier die bij hem/haar past. Een goed netwerkactieplan is hiervoor essentieel. Ga mee in de wondere wereld van netwerk en je zult direct de voordelen ervaren!