Over mij

Bureau Diamant laat jou uitblinken in veelzijdigheid!

Over mij

Wellicht is het volgende herkenbaar: je weet dat het opbouwen en onderhouden van een netwerk belangrijk is, maar stelt het steeds uit.  Ik heb de afgelopen jaren veel werknemers, maar ook werkzoekenden gesproken die aangaven het eng te vinden om te gaan netwerken. Wel zien ze het belang hiervan, alleen zetten ze de stap niet om goed de tijd te nemen om hun sociaal netwerk uit te gaan breiden.

 

Ik worstelde hier een aantal jaren geleden ook mee, maar ben het gaan doen en heb gemerkt dat het te leren is en hoe waardevol het is. Het begon bij mij met kleine stappen in mijn directe omgeving en van daaruit zette ik steeds grotere stappen. Natuurlijk kost het wat lef, maar afwachten leverde mij niets op.

Door de Trainersopleiding te behalen, heb ik geleerd hoe ik andere mensen kan leren om te netwerken. Met trainingen ga je oefenen in een veilige omgeving en dat is altijd effectief.

Enthousiast

Mensen zeggen vaak over mij, dat ik enthousiast, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd ben. Daarom kan iedere deelnemer bij mij het optimale uit zichzelf halen. En dat is de basis om te kunnen netwerken, namelijk jezelf kennen en jezelf kunnen zijn. Je mag van mij verwachten dat we samen van te voren een goed plan opstellen en ik met je meeloop zolang het nodig is. Hierdoor ben ik dichtbij en laat ik je de kracht van netwerken ervaren.

Wat misschien leuk is te vermelden, is dat ik 3 opgroeiende pubers heb, die mij leren hoe lastig het is om echt persoonlijk contact met anderen te maken. Tevens zorgen zij ervoor, dat ik bij ieder conflict of lastige situatie erachter kom dat we uiteindelijk allemaal gehoord en gekend willen worden. Daar draait het bij ieder mens om en dat is de rode draad in mijn leven, dat ik dichtbij mensen sta en hen vooruit help om ze vervolgens weer los te laten. Hetzelfde als de opvoeding van mijn kinderen, maar dat is best soms lastig hoor….!

Veelzijdigheid

Ik zie de veelzijdigheid bij mensen en wil je graag helpen de stap te gaan zetten. Ik weet dat het je gaat lukken. Bedankt, dat je de moeite hebt genomen om verder te lezen wie ik ben en ik ben heel benieuwd naar wie jij bent! Laat me via een berichtje weten als ik jou mag leren kennen, dan gaan we er samen iets moois van maken!

 

Yvonne Kruizinga-Meier

Eigenaar en Trainer

 

“Ga niet voor de connectie, maar ga voor de relatie.”

Rand Fishkin

Ervaringen